Anne,  PURE NICENESS,  yumyum

Guilty pleasure no. 1

Indrømmet, jeg elsker – virkelig elsker! – billig, tyskeragtig, e-numre-fyldt, kunstig, blævrende, og på alle måder forfærdelig chokoladebudding. Gerne frisk fra spand med ske, og gerne skyldet ned med kaffe – idag den iskolde af slagsen. Yumyum!
Andre favoritter i guilty pleasure kategorien er bla. fritter med bearnaise, agurkesalat og sennep i overload på pålægsmadder, danonyoghurt-marathons og røget laks direkte fra pakken – hvad kan du ikke få nok af, af små-ækle fornøjelser?

6 Comments

 • Drengemor

  Sådan noget billigt tyskernoget elsker jeg også 😉

  Ide til jer: Et indlæg med en lidt mere detaljeret præsentation af jer hver især, og så når I skriver indlæg, at man kan se navnet på den af jer, der skriver, i selve indlægget nederst – ved ikke om man kan det på selve bloggen, men når man læser med fra Bloglovin', så kan man i hvert fald ikke. Og der læser jeg altid fra.

  Hilsen den nysgerrige 😉

 • A + K = ♥

  Uha, sådan en præsentation ligefrem, er vist en smule for formelt til vores stil 😉 Men tak for forslaget – og du må selvfølgelig endelig spørge, hvis der er noget specifikt du gerne vil vide! 😀
  Man plejer desuden meget gerne at skulle kunne se vores navne, nede blandt kategorierne, også gennem bloglovin (:

  – Anne

 • Louise

  Fandme tarveligt foto at smide op, en søndag aften, når man sidder hjemme, med en vågen baby og sovende daddy!
  man får jo lyst til alle de E-numre! selvom jeg nu mest er til vanilie budding “dessert” eller hvad nu de dersens tyskere kalder det! Hmpf 😛 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *