Anne,  fjoller,  nørd

Man ved man er Harry Potter nørd..

.. Når man kører forbi dette vejnavn, og det første man tænker, er: “McGonagall was here”. Og morer sig kosteligt hele vejen tilbage på cykelturen over sin opdagelse, af hendes hemmelige tilholdssted i Skagen.
(Ps. Okay. Når man læser overstående, kan jeg godt se,at jeg aldrig bliver hip blogger, med den her personlighed – der er slet ikke nok Nikon-kamera-Essie-neglelak-og-Agnes-cupcakes over det. Hm. Ny og cool personlighed må kunne skaffes til reservebrug i vigtige situationer. Har du en på lager, jeg må låne?
.. Men så alligevel – det er altså så festligt at befinde sig i den nørde dagdrømmeverden, jeg kender så godt. Though choice)

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *