Anne,  Musik,  nice,  snaksnak

Lidt om tricks og kunstigt åndedræt før daggry.Imorgen er det fredag, og jeg glæder mig helt vildt. Så har jeg nemlig overlevet hele 40% af min praktik i Skagen, endda helt uden at halshugge nogensomhelst. Selvom det indimellem har været temmelig svært, ikke at svinge bladet mod den første og den bedste. Tro mig. En af mine tricks (udover enorme mængder kakao, wordfeud og en kalender proppet med aftaler, hvert ledigt øjeblik hjemme i Aalborg), er at sørge for noget lækkert musik i ørene fra morgenstunden af. Normalt er Østkyst Hustlers en favorit i de tidlige timer, men pt. er der en gammel, dansk suppe-steg-og-is-kendis, der kører på repeat. For jeg må indrømme (uden der forhåbentlig går alt for meget Hjallerup marked i den) at Kim Larsen altså formår at bringe et smil frem på læberne, der kl. 05.20 om morgenen. Man kan altså ikke være vred, når man starter dagen ud med den flabede “Fru Sauterne”, ørehængeren “De smukke unge mennesker” og vild-undoms hittet “Hvileløse Hjerte”. Tværimod. Så tak til Kim for at redde transporttiden, før fanden får sko på – det havde ikke været det samme uden dig.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *