Kit,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Byt til nyt


Vores søde mor og jeg har leget købmand. Jeg har byttet min lilla 
kande fra Multifarvet Elements væk til fordel for en masse forskellige skønheder. Blandet andet overstående helblonde lysestage – er det ikke bare uundværlig? Jeg er ihvertfald helt vild med den. 
Udover det, fik jeg mig også tiltusket et Anne Black hjerte, et par Alessi hjerte-skeer og et tilskud til min næste kop. 
Ja, kom ikke at sig, at forandring ikke fryder – jeg er ovenud tilfreds med handlen! 

2 Comments

  • Louise

    Hej sikke dog en fin handel du har lavet. vil lige fortælle at din musselmalet helblonde lysestage ikke er lave som lysestage, da den blev lavet er der tænkt cigaret holder, de blev lave i den tid, hvor det var almindeligt at byde sin gæster på cigaretter. og det skulle jo gæres med stil;-) Jeg syntes det er en total god ide at bruge den som lysestage, Ha en dejlig dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *