Anne,  PURE NICENESS

Hurra!

Ja, endnu en kage skal der til! For igår tilsmilede lykken mig for alvor, da påskeånden sænkede sig over Skagen.
Pludselig, som sendt fra himlen, annoncerede min vejleder nemlig, at vi allernådigst kunne få fri onsdag. “Til at skrive eksamensoplæg i, selvfølgelig”, pointerede hun. Jeg oversætter det naturligvis med “tage i Zoo, sove længe og nyde friheden”.
Generelt har jeg nogle skønne dage i vente – i aften skal jeg til Madklub med nogle dejlige damer, ellers står den på førnævnte Zoologisk Have-besøg, en torsdagsbytur, et smut i Teateret, en hyggedag i Århus med familien og ikke mindst en date, med en veninde, der pt. er bosat i KBH.
Jeg glæder mig allerede helt vildt, til alle de rare ting, jeg skal bruge næste dage på – feriehygge er aldeles tiltrængt.
(Og så må det eksamensindlæg sgu lige presses ind, hvor det nu lige kan)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *