Kit,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  snaksnak,  Stelstress

Et brud på reglerne (igen)


Overstående tallerken var hvad mine påskepenge blev brugt på. Havde for længe siden svoret, at jeg ikke skulle have mere hvidt porcelæn. Det er alt alt for kedeligt. Og der udover er jeg ikke interesseret i at betale i dyre domme, for at få noget hvidt.
Men men, der er jo altid undtagelserne. De mange mange undtagelser. 
Jeg vil gerne have de hvide skåle fra Hvid Riflet (i alle størrelser), de smukke kander fra Hvid Riflet (i alle størrelser), noget nær alt fra Hvid Helblonde, 2 af de nye tallerkener fra Hvid Riflet Coupe og et par andre små ting.. 

Den gang blev det så til en frokosttallerken fra Hvid Riflet Coupe. Kan simpelthen ikke stå for den facon. Syntes det er bedårende med retro-look – passer perfekt ind med alle de andre Royal Copenhagen skønheder, som står i skæve stabler og stakke i min lille køkken. 

Har dog planer om, at flytte lidt rundt på det en af dagene – blev helt syg efter, at lave en opstilling, efter at have set deres smukke butik i Aarhus. 

Hvis du interesseret, kan du se nogle bedre billeder af tallerkenen her.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *