Anne,  Bolig,  nice,  Nyt køb

Retro-nyheder i køkkenet.

Ligesom Kit, måtte jeg også lige have en lille ting med hjem fra Århus-shoppeturen i lørdags.
Havde egentlig haft en Måge-stel’s skønhed i tankerne hele tiden, og så stod denne Raadvad gryde pludselig i Imerco og sendte lokkende blikke. Hvad gør man så? For har jo egentlig haft et godt øje til den længe, meeen jeg mangler sådan set ikke nye gryder.
Men jaja, med et prisskilt der sagde 149,- fremfor de sædvanlige 349, var det alligevel en tand for fristende. Og den altså noget finere end mine andre, må man sige. Synes den er så kolonihave-sød og retro.
Så jeg flæder mig til at tage den i brug i løbet af ugen – tror jeg indvier den med en grydefuld chiliconcarne eller en omgang suppe, yumyum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *