Anne,  dagens humør,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge

En af den slags dage..

.. Den helt skønne af slagsen, du ved. Sådan en, havde jeg igår.
Den startede ud med at jeg sov længe, tog et langt bad og spiste morgenmad i ro og mag. Derefter pakkede jeg min taske med slik og anden proviant, og begav mig så ud på et skønt roadtrip, i dejligt selskab.
Første stop var Marselisborg Dyrehave, hvor jeg så vildsvine-grislinger, fodrede hjorte (læs: okay, mega-løgn, kylede æble mod liggende, forspist hjort, og stormede væk i galoperende panikangst) og vinkede til ænder.
Rigtig, rigtig hyggeligt sted, og selvom der lå sne, var der 8 grader i solen, og lige vejr til at spise sandwiches på en af parkens mange bænke.
Derefter gik turen til Den Gamle By i Århus – et sted jeg ikke har været, siden jeg var lille. Men det var godt nok en særdeles charmerende “bydel”, fyldt med stenbræk og bindingsværk – ren Astrid Lindgren stemning! Var især ved at dåne over Legetøjsmuseumet, men også cigarforretningen, plakatudstillingen, sæbebiksen og ikke mindst porcelænsbutikken, spækket med royalt stel, vakte lykke. Jeg kommer helt sikkert igen, bevæbnet med mit nye årskort.
Så efter en skøn dag i det Midtjyske, var der kun et rigtigt, sidste stop at fortage – nemlig hos favoritsushi-restauranten efter forsyninger. De blev nydt med benene oppe og en god film på fjerneren – lige som jeg allerbedst kan lide det!
Alt i alt var igår, en ideel afslutning på en aldeles skøn påskeferie, hvis du spørger mig.
Håber I har nydt jeres, så meget, som jeg har nydt min.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *