Anne,  gaver,  snaksnak,  Tak,  yumyum

Æggekage!

Eller.. Æg der smager af kage hvertfald! Jeg er nemlig omgivet af søde påskehare/høner, kan I tro. Ikke nok med slik-ægget fra farfar, Disney-påskeæg fra mor og far, og ikke mindst årskortet til Zoo, har jeg høstet endnu flere forkælelser.
Kanel/mandel-æg fik jeg fra mit arbejde i weekenden, og lakridsæggene fik jeg igår af den søde Kit til den lange bustur idag.
Yumyum!

Har I fået påskeæg?

2 Comments

  • A + K = ♥

    Nej vel? Ganske skønt!
    Det er en fantasybog af Michael Scott. “Alkymisten” hedder den – der er fire bind i serien. Er lige gået i gang med den igen, efter at have holdt en lidt for lang pause halvvejs igennem. Sikke noget! Men den er altså rigtig spændende, fik bare lige Percy Jackson og Lyntyven foræret samtidig, og så blev min læsning af den noget forskudt.

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *