Kit,  snaksnak,  snygge

Gensyn

Vores dejlige Grislinge søster er en rigtig filmnørd. Der går sjældent lang tid i mellem, at der dukker nye film op i samlingen. Fornylig gik hun  dog helt amok og købte en giga stak på en gang. Der i blandt var en af mine ungdomsfavoritter, ‘Ace Ventura: Pet Detective’. 
Jeg har altid haft en forkærlighed for idiotiske film, da jeg er hypersensitiv og på ingen måde kan klare at se film, der er voldlige, tragiske, og/eller onde. 

Igår genså vi filmen, og jeg var ret begejstret – den var en smuuule mere pinlig og overgearet, end hvad jeg bryder mig om nu, men alt i alt var det et glædeligt gensyn. 

2 Comments

  • A + K = ♥

    Tak for advarslen (:
    Jeg bliver helt rasende og fysisk utilpas, hvis jeg skal se noget af det jeg ikke bryder mig om, så der er super heldigt, at man kan slukke/gå sin vej, hvis der dukker noget op, som man ikke kan holde ud.

    – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *