Anne,  antivoksen,  bøger,  Nyt køb,  samlerpsykopat

Svaghedernes Højborg.

Nogle mennesker kan ikke passere en skobutik, uden lige at skulle have et par med hjem, eller stikke et smut i Matas, uden at komme derfra med en ekstra ting. 
Jeg kan ikke passere en hylde, med børnebøger, uden liiige at skal tjekke, om de har noget af det, jeg mangler til mit børnebibliotek.
Jeg vil, som før nævnt, gerne eje alle børnenbogs-klassiskere, og mine hylder bugner allerede med alt fra Narnja-fortællingerne, diverse Astrid Lindgren-hits, Gummi Tarzan, Peter Pan, Lånerne, Mathilda, Det Lille Hus På Prærien, tons af fantasy-bøger og meget mere. Men jeg er langt fra færdig, og da jeg var i Læsehesten (brugtmarkedes slaraffenland i Aalborg) måtte jeg lige have en lille stak med hjem. Brødrene Løvehjerte er dog købt som gave, men Grynet & Lille Split og Miranda-serien er ren selvforkælelse. 
Jeg var især ekstatisk, da jeg fik øje på Miranda-bøgerne, da de ikke har været til at skaffe, da de ikke har været genoptrykt i flere år. Men bog-guderne må hørt min klagesang i dette indlæg, og forbarmet sig – for pludselig stod de der, og så til en sølle tyver pr. bog. Hylderne bød også på et velholdt eksemplar af Anne Fra Grønnebakken og en masse andet, jeg gerne ville have haft med hjem, men man bliver jo nødt til at begrænse sig ind i mellem.
Har I også en bestemt svaghed, når I er på shoppetur?

9 Comments

 • Rikke'M

  Åh, Miranda! Jeg havde næsten helt glemt den lille skat af en historie. Jeg var også ellevild med den, da jeg var yngre. Det var vist en af de bøger, jeg genlånte på Biblioteket i en evig cirkulation.
  Bøger er iøvrigt også min svaghed; jeg kan slet ikke modstå. Og jeg tror egentligt heller ikke, jeg har lyst 😉

 • Rikke'M

  Åh, Miranda! Jeg havde næsten helt glemt den lille skat af en historie. Jeg var også ellevild med den, da jeg var yngre. Det var vist en af de bøger, jeg genlånte på Biblioteket i en evig cirkulation.
  Bøger er iøvrigt også min svaghed; jeg kan slet ikke modstå. Og jeg tror egentligt heller ikke, jeg har lyst 😉

 • Rikke'M

  Åh, Miranda! Jeg havde næsten helt glemt den lille skat af en historie. Jeg var også ellevild med den, da jeg var yngre. Det var vist en af de bøger, jeg genlånte på Biblioteket i en evig cirkulation.
  Bøger er iøvrigt også min svaghed; jeg kan slet ikke modstå. Og jeg tror egentligt heller ikke, jeg har lyst 😉

 • Rikke'M

  Åh, Miranda! Jeg havde næsten helt glemt den lille skat af en historie. Jeg var også ellevild med den, da jeg var yngre. Det var vist en af de bøger, jeg genlånte på Biblioteket i en evig cirkulation.
  Bøger er iøvrigt også min svaghed; jeg kan slet ikke modstå. Og jeg tror egentligt heller ikke, jeg har lyst 😉

 • Rikke'M

  Åh, Miranda! Jeg havde næsten helt glemt den lille skat af en historie. Jeg var også ellevild med den, da jeg var yngre. Det var vist en af de bøger, jeg genlånte på Biblioteket i en evig cirkulation.
  Bøger er iøvrigt også min svaghed; jeg kan slet ikke modstå. Og jeg tror egentligt heller ikke, jeg har lyst 😉

 • A + K = ♥

  Den er nemlig bare så sød, jeg havde også glemt den, indtil for et par år siden, hvor den pludselig dukkede op på nethinden – og siden, har jagten for at finde den, været i gang (:
  Jeg har også læst den af flere omgange, da jeg var yngre, så gensynet var aldeles glædeligt (:
  Bøger er og forbliver verdens syvende vidunder.

  – Anne

 • A + K = ♥

  Den er nemlig bare så sød, jeg havde også glemt den, indtil for et par år siden, hvor den pludselig dukkede op på nethinden – og siden, har jagten for at finde den, været i gang (:
  Jeg har også læst den af flere omgange, da jeg var yngre, så gensynet var aldeles glædeligt (:
  Bøger er og forbliver verdens syvende vidunder.

  – Anne

 • Linen

  Børnebøger er også en af mine svagheder, især dem der er dobbelt så gamle som mig, dem elsker jeg…. og dåser, jeg har simpelthen så svært ved at lade gamle flotte dåser stå, heldigvis kommer mine nordenfjordske aner op i mig, og jeg bliver sindssyge nærig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *