dagens humør,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Dagens dilemmaer

Burde jeg:

* Tage bukser på? Jeg mener, jeg har ikke tænkt mig, at gå  nogen steder i dag.. 

* Klippe mit hår? Det er typisk mig, et par gange om året får jeg lyst til, at klippe pandehår, etage eller noget andet. Plejer dog aldrig, at få noget gjort – er alt for pivet i den retning. 

* Burde jeg skrive videre på hygge-skrivning eller støvsuge? Den her er ikke så svær. Skrive, selvfølgelig.

* Rydde op på badeværelset? Nej.

* Spise det mad jeg har i min fryser eller gå ned og handle noget sjovt og nyt mad? Spise det i fryseren. Har alligevel ikke råd til nyt mad. 

7 Comments

 • et delerum

  Nej, ja, skrive, nej og fryser – nyt mad er lækkert men så skal man jo også bruge tid på både at handle, lave maden og huske at nyde det!
  Dejlige tanker 🙂
  /tina

 • Karoline-med-K

  Hæhæ, jeg så billedet og blev så glad! Så lige præcis det afsnit igår, og følte mig ligepræcis meget som Hannah. ISÆR da hun klippede hår! Så det håber jeg ikke du gjorde.. 🙂 det kan være farligt 🙂

 • A + K = ♥

  Jeg bliver altid glad af at se Hannah – føler mig ofte lidt som hende (minus drama-gen og talentet), selvom jeg ville elske at være Jessa i stedet. Lod dog håret stå, men trangen til at klippe det er der endnu.. men hvis/når jeg tør, bliver det kun en 'light' version, er hverken så modig som Hannah eller dig, når det kommer der til (;

  – Kit

 • Simone

  Hahaha hvor er det et fint indlæg 😀
  Det lyder da til at du inderst inde kender alle svarene selv ^_^
  Men mon ikke vi skal udelukke at tage ned og handle, hvis interessen for at tage bukser på, ikke er så stor? 😉

  Simone
  Microcut.dk

 • A + K = ♥

  Ja, ved godt hvad jeg allerhelst vil – uanset hvor ufornuftigt det er, burde bare arbejde hårdere på at lokke fornuften frem (:
  Det har du nok ret i – pøbel ville uden tvivl blive noget utilpasse, hvis jeg holdt bar-røv-fest nede ved den lokale købmand.

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *