dagens humør,  Kit,  snaksnak,  snygge

Min dag

Efter en lækker morgenmad hos mine forældre, er jeg endnu engang hjemme i egen bolig. Om lidt skal jeg handle ind, for i aften kommer den søde Lange og en af vores dejlige veninder til spisning, sladder og måske et lille glas vin. 
Planen er noget noget med kylling – tænker umiddelbart kylling i asparges med gulerødder, selleri, grøn/hvid asparges og peberrod, og så en omgang nye kartofler som tilbehør, men nu må jeg se, hvad det lokale supermarked har, at byde på. 

Håber I nyder jeres dag – er hvert fald sikker på, at min fortsætter i samme vidunderlige retning. 

2 Comments

 • MusicIsMySecret

  Årh, jeg kunne godt lige spise sådan en gang knækbrød med ost. Men jeg skal nu ikke klage – min kæreste lavede en (beskeden, men man må jo arbejde med det man har) gang morgenmad på sengen til mig. God resten-af-dagen og god aften!

 • A + K = ♥

  Den var også bare så lækker – elskeelsker knækbrød.
  Morgenmad på sengen er da så dejligt, det er virkelig forkælelse på højt plan – uanset størrelsen på måltidet (;
  Håber du får en dejlig weekend, Tine (:

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *