dagens humør,  Kit,  PURE NICENESS,  snygge

Ævl


Jeg nyder min ferie med masser af dejlig kaffe, afslapning og sofistikterede klassikere som ‘Stacy’s Mom’ (Fortækker cover-versionen med Bowling For Soup), ‘Gives You Hell’ med All American Rejects og andre fra samme skuffe. 
Det er altid en fornøjelse, at lytte til ‘glemt’ musik. Vågnede op den anden morgen, og pludselig kom jeg i tanke om en masse nummerer  som det var alt for længe siden, at jeg havde hørt. 
Jeg har efterhånden en rimelig bred smag, men har altid været vildt glad for dansk rap – særligt det gamle, som Hvid Sjoko, Einar, Kongehuset osv. Ejer en del albums og var til Aarhus Tookit, diverse koncerter og MC Fight Night flere år i træk – det var virkelig sjovt, at ræse land og rige rundt med tog, for at stå i en hal i Øster Pisbøll og lytte til rap sammen med 25 andre. 
Og hvis, at det ikke skulle være rap, så skulle det gerne være fjollet. Jeg bliver aldrig til ‘mode’-musik, men sætter pris på alt fra Larry Williams til Magermayn. Radio eller tv-kanaler med musik er mit værste mareridt og jeg er derfor aldrig opdatere omkring noget som helst, når det kommer til ‘årets sommerhit’, eller noget i den duer.
.. Men anyway. dette indlæg tog lidt en drejning. Ville egentlig bare prale lidt med min dejlige ferie og hvor meget jeg nyder den.

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *