Anne,  der er altid noget at fejre,  fortællinger,  snygge

Vi elsker vort land..


Igår fejrede jeg Sct. Hans, sammen med noget der mindede om halvdelen af byens befolkning i Aalborg Zoo via (uendelig lang) båltale, hekseafbrændning på Savannen og Midsommersangen, efterfulgt af et smut på Klostertorvet, til en kop aftenskaffe. 
Egentlig en ret så hyggelig tradition, det der Sct. Hans. Altså, det er ikke som sådan, en tradition, vi slavisk har fulgt i vores barndomshjem, men vi børn cyklede ofte derhen når bålet skulle tændes. Der var bare noget over stemningen, bållugten (og ikke mindst de gratis skumfiduser, som FDF’erne hev mange point hjem på at uddele, til byens børn) – men heldigvis, er magien ikke helt forsvundet, selvom man er blevet stor. 
Var du også til bål?

Ps. Nå ja, og glædelig midsommer iøvrigt.

9 Comments

 • Rikke'M

  Er det okay, jeg er en smule bitter? Jeg er ellevild med Sankt Hans hygge og stemning, men i stedet var jeg buret inde med eksamensnoter og kedelige fagbøger. Suk.

  Din aften ser tilgengæld ud til at have været rigtig fin 🙂

 • Rikke'M

  Er det okay, jeg er en smule bitter? Jeg er ellevild med Sankt Hans hygge og stemning, men i stedet var jeg buret inde med eksamensnoter og kedelige fagbøger. Suk.

  Din aften ser tilgengæld ud til at have været rigtig fin 🙂

 • Rikke'M

  Er det okay, jeg er en smule bitter? Jeg er ellevild med Sankt Hans hygge og stemning, men i stedet var jeg buret inde med eksamensnoter og kedelige fagbøger. Suk.

  Din aften ser tilgengæld ud til at have været rigtig fin 🙂

 • Rikke'M

  Er det okay, jeg er en smule bitter? Jeg er ellevild med Sankt Hans hygge og stemning, men i stedet var jeg buret inde med eksamensnoter og kedelige fagbøger. Suk.

  Din aften ser tilgengæld ud til at have været rigtig fin 🙂

 • Bianca

  Skønne stemningsbilleder 🙂 Her fejres også Sankt Hans. Vi spiser lidt god mad og smutter så over og ser bål bagefter. Det er nu hyggeligt 🙂

 • A + K = ♥

  Haha, hvor ærgeligt – jeg kan godt forstå du er lidt småmisundelig – sådan en gang bål er altså noget af det hyggeligste (: Du må afsted næste år!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *