Anne,  brok,  dagens humør,  fjoller,  snaksnak

Manglende forstand.


Ting jeg ikke forstår (og ikké er begejstret for): 


– Hvem der har foræret min 100 år gamle overbo, en gigantisk jern-yoyo, som han svinger mod gulvet om natten i timevis? Eller alternativt: Hvem der står i hans soveværelse og kaster med kampsten kl. 03.45 om natten med fem sekunds intervaller? Jeg troede sgu loftet skulle falde ned over mig, her i nat.

– Hvorfor der stadig forhandles hårmascare i Matas? Og crocs-sko.. Og rullekravetrøjer. Hvem køber det dog?

– Hvem der ser “Redningskvinder” på TV3? Blodbad, fødende kvinder, skrigende småbørn og damer i refleksdragter – jeg mener, hvem gider bruge en time af sit liv på at overvære det?

– Gennemsigtige cylinder-lysestager fra Herstal, med farvede glas-sten, kaffebønner eller gud-forbyde-det strandskaller og sand. Det har jo áldrig været god indretningsstil – lidt lige som wallstickers og opkast på gulvet.  

– Hvorfor nogle mennesker handler iført cykelhjelm? Er det ren og skær dovenskab, eller frygter de virkelig at falde over tabt bananskræl, i Frugt & Grønt-afdelingen?

– Langhårede mænd.Ting jeg ikke forstår (men er udpræget fan af):   

– At jeg på fredag afslutter Modul 10, og dermed har sommerferie! Skal bare liiiige overstå den (skrækkelige) 48 timers skriftlige eksamen, som startede her kl. 10.

– Og at det betyder, at jeg faktisk næste år, ved denne tid er færdiguddannet ergoterapeut (okay, det er faktisk også lidt uoverskueligt. At være 23 år, færdiguddannet og “rigtig voksen” – yaiks!)

– At haveprogrammer faktisk er ganske god underholdning. Efter min mor er blevet total Claus-Dalby-tosset kører TV2 Fri konstant, når man er på besøg. Det er altså overraskende hyggeligt, at se på pelargonier, hører på plantetips og se folk i mudrede forklæder, kreere stenbede, med stor entusiasme.

– Smagen af jordbær. De smager jo bogstavelig talt af sommer – hvordan er det en mulighed at få “sæson” på smag? Det er altså underligt. Men nice. Lidt ligesom at glögg, bare smager af jul.

  – At mig og Kit er inviteret på sommerfest med søde mennesker, grillmad og ikke mindst fadøls-anker. Jeg er fan, bevares – men forstår ikke at nogle tør, invitere os på fri øl. Det er altså på eget ansvar, så er det sagt!

– Hvor effektiv man bliver af, at skrive eksamen. Har allerede sorteret vasketøj, tømt opvasker og lavet kaffe. Min hjerne er og forbliver overspringshandlingernes højborg.

12 Comments

 • Miriam

  Jeg tager wallstickers-bemærkningen som en personlig fornærmelse…

  Derudover kan du godt tilføje “langskæggede mænd” ved siden af de langhårede. Jeg forstår ikke, at det skal være lækkert. Jeg har overhovedet ikke lyst til at date min far.

 • Heidi B.

  Hov, jeg er nu meget glad for wallstickers..

  Desuden er jeg helt med på den der med TV2 Fri – jeg har ikke kanalen, men det har min mor. Jeg glæder mig til at komme på besøg i næste uge.

  Ps. Jeg så Redningskvinder igår – mest fordi jeg ikke kunne finde fjernbetjeningen og ikke gad rejse mig, for at skifte kanal 😉

 • A + K = ♥

  Den var nu rettet mod alle med klistermærker på væggene (;

  Jeg er ret vild med skæg. Altså, i begrænsede mængder, men glatbarberede “mænd” er ikke min stil. Det må gerne stikke lidt. Men er det meget længere end 3 cm, bliver det også liiige Amish-people-agtigt til mig. Men okay, har så også en skægløs far, som jeg absolut heller ikke vil date B-)

  – Anne

 • A + K = ♥

  Jeg har heller ikke kanalen selv, men det er nemlig en ekstra bonus ved at besøge sine forældre – total hyggeligt TV på pensionist-måden.
  Kender desuden godt det der med, at fjernbetjeningen er en armslængde for langt væk, så ender man godt nok indimellem med at se noget indenfor grå-zone kategorien :p

  – Anne

 • MusicIsMySecret

  Da jeg var yngre og hippie og troede på fred i verden var jeg rigtig glad for langhårede mænd. Min kæreste var faktisk også langhåret da jeg blev forelsket i ham – men klippede det hele af før vi overhovedet havde kysset en eneste gang. Det var jeg lidt ked af den gang, men ikke i dag. Nu er det bare lidt kikset med langhårede mænd, synes jeg… 🙂 Skæg, derimod! Bare det heller ikke er for langt.

 • Stine Ingrid

  Ups langhårede mænd.. Den må hører “ting jeg ikke forstå (men er udpræget fan af)” Jeg har ingen anelse om hvorfor, men jeg har en tendens til at syntes flere af de langhårede kendte mænd, er til dels mere lækre end de korthårede. Dermed ikke sagt at de er de lækreste.. Korthårede tager helt klart 1. pladsen… meen.. kald det min guilty-pleasure.. Så sent som da jeg så håndboldherrene, jep jeg hælder til en af de langhårede på holdet xb

  Men det kommer skam også helt an på hvem personen er.. Min storebror havde langt hår i flere år.. altid i en hestehale! tro mig han så aldrig pæn ud!

 • A + K = ♥

  Haha, godt du stadig ville give ham en chance med det korte hår så 😀 Husker udemærket gymnasietiden, hvor alle hippitøserne ville have en langhåret dreng med guitar og skovmandsskjorte 😉
  Jeg er tilgengæld også helt med på skægholdet! Rigtige mænd har skæg, basta.

  – Anne

 • A + K = ♥

  Haha, det er nu skægt. Jeg holder mig hvertfald til de korthårede/skaldede, men det er nu godt, at der er noget for enhver smag – både med og uden hestehale B-)

  – Anne

 • A + K = ♥

  Uha, jeg kan ikke overvære så mange minutters skrig og skrål for måske, at se dem få plaster på og en et lille klistermærke til sidst. Men jeg ved godt, at sådan er hospitalsverdenen, og derinde ender det jo ikke altid rosenrødt (;

  – Anne

 • Anne

  Altså, jeg kan godt lide mænd med hestehale – synes først det bliver kikset, når de bliver tynde i toppen! Skæg derimod vil jeg gerne være foruden. Godt vi er så forskellige, ellers ville vi slås om de samme mænd 🙂 Til gengæld hader jeg af princip TV3 – ser det af og til i smug på computeren, men sig det ikke til nogen!

 • A + K = ♥

  Uha, mænd med hestehale er noget nær mit værste mareridt – tilgengæld er jeg stor fan af skæg 😀 Godt der er noget for enhver smag derude(;
  Og bare rolig, min mund er lukket med syv segl!

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *