bøger,  fjoller,  Kit,  snaksnak

Det glade vanvid.Jeg læser en bog. Har været i gang med den længe – har dog læst en masse andet i mine indlagte pauser. Men den er simpelthen alt for god. Det er mit nye drug efter Harry Potter. Troede aldrig, at jeg skulle elske igen, efter ham (altså Potter), men jeg er faldet total på røven over disse bøger. 
Når en bog falder så meget i min smag, kan jeg næsten ikke holde ud, at læse i dem. Jeg lider, ler, skærer tænder og føler mit hjerte skal briste i takt med jeg pløjer mig igennem siderne. Mon I kender det? Eller er jeg fra forstanden? 

Jeg kan simpelthen ikke bære, når der sker noget ulykkeligt for bogens ‘indbyggere’. Enten vil jeg læse og læse, med høj hast, for at finde det næste lykkelige øjeblik eller så lukker jeg bogen, for at samle mod til, at møde konsekvenserne af den ulykkelige handling, som er forkommet. 

Heldigvis har jeg den både i bog- og lydbogs-form, så jeg ikke behøver, at holde ufrivillige pauser i de spændende passager eller på jagt efter de lykkelige glimt, som viser igennem bogen. Jeg har den med, hvor end jeg går – hvad end jeg skal. Men nu er den snart slut. Jeg glæder mig over, at der er et par bind mere i serien. Ville ikke kunne overskue, hvis det allerede snart var slut. 

4 Comments

 • A + K = ♥

  Nej, til The Hunger Games – men har overvejet den (:
  Triologien har jeg læst, var ikke en udpræget fan. Særligt ikke af bog nummer 3, synes ærligtalt den var ret åndssvag, men måske kræver den en genlæsning?

  – Kit

 • Drengemor

  Har det på NØJAGTIG samme måde! ELSKEDE også Harry P,, både første, anden, tredje gang…osv. 😉

  Kan slet ikke holde ud, når en fantastisk bog lakker mod enden. Og har nogle gange svært ved at vælge en ny at gå i gang med bagefter, fordi mine tanker stadig kredser om den nyligt læste. Tosset! 😉

  Var nu også HELT opslugt af Hunger Games, men opgav hurtigt Pullman…så overvej HG 😀

 • A + K = ♥

  Det vil jeg overveje! Det er skrækkeligt/vidunderligt, når man bliver opslugt på det niveau, men det er bare så svært, at lade være, når man først er fanget!

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *