Anne,  antivoksen,  gaver,  nice,  snygge,  Tak

Et magisk drys..

Som jeg viste i forgårs, købte jeg en af mine yndlings Tim Burton film – nemlig hans fortolkning af Alice i Eventyrland. Dog er min absolutte favoritfilmatisering fra hans side, en anden børnebogsklassiker, nemlig: Charlie & Chokolade fabrikken. 
Synes den er hele vejen igennem fortryllende. Både fabrikkens eventyrlige univers, holdet af dygtige skuespillere og ikke mindst den dejlige fortælling. 
Det er der heldigvis mange i min omgangskreds der ved, så for nylig fik jeg foræret slik, produceret af selveste Willy Wonka – hvor heldig kan man være? Slikket var, som forventet, både syntetisk, neonfarvet og skinnende – og ikke mindst pakket ind i hidsige, kulørte emballager – eksakt som i filmen.
Bare jeg ser billederne ovenfor, kan jeg næsten ikke lade være med at nynne for mig selv: “Willy Wonka, Willy Wonka – the amazing chocolatier…”

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *