Anne,  antivoksen,  brok,  knap så nice,  snaksnak

Tik-tak.


Hvor synes jeg pludselig, at der er altalt for lidt sommerferie tilbage. Er det bare mig, eller gik tiden pludselig stærkt?
Snart er der studiestart igen, hverdagsgøgl og ikke mindst påbegyndes renoveringen af badeværelser/vinduer i mit lejlighedskompleks snart. Modtog besked idag, om at (modsat af hvad de lovede), er genhusning pludselig nødvendigt, i de to måneder at projektet står på. Så alt skal pakkes i kasser og køres væk, og vi får stillet anden bolig til rådighed. Lidt halv uoverskueligt, hvis du spørger mig – håber sgu jeg bliver klogere til “husmøde” på næste tirsdag. 
Men den tid, den sorg – det nytter ikke noget at gå i panik i hvertfald, selvom det er småfristende. Tror dog i stedet, jeg vælger at nyde det skønne vejr, det gode selskab jeg omgiver mig med, feriefornøjelser og alt andet godt, og gemmer renoveringstankerne bagerest i hovedet, til sidste øjeblik. Så kan man fx i stedet bruge sin energi, på at nyde en brunch som overstående – yumyumyum. Skal du også have en omgang, så tag et smut på Vesterå – jeg var hvertfald godt tilfreds.

God mandag til dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *