antivoksen,  dagens humør,  Kit,  knap så nice,  snaksnak

Åbenbaring eller ekstra rod?


Vågnede op til et hjem, som lignede usædvanlig meget en sigøjnerlejer opløsning. Altså, jeg mener, her er altid rodet – uden undtagelse, men det var som om, at den enten var blev voldsomt meget værre, eller så er min tolerancegrænse for det, blevet sænket med 25 points i løbet af natten. Kan det overhovedet ske? Skal jeg nu til at være en af de der typer, som stråler over hele hovedet, mens de lykkeligt fortæller om, hvordan de bare gav gulvene en overhaling af dimensioner?  
Jeg håber det virkelig ikke, men et eller andet skal der ske. Har sat opvasker i gang, og så snart jeg er færdig med morgenmad osv., drøner jeg ned efter sorte affaldssække, for nu skal der sgu smides ud – det må være fordi jeg har for meget crap, at jeg er i stand til at rode sådan. 

Håber I skal bruge jeres dag, på noget lidt mere fornøjeligt. 

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *