Idiot,  Kit,  snaksnak

Held i uheld.

Jeg er dybt afhængig af min iPod. Jeg bære den ved mig døgnet rundt – om så jeg skal over parkeringspladsen med vasketøj, så kommer den med. Elsker måden den skærmer mig for omverdenen på. 
Desværre er jeg også verdens største klodsmajor. Har seriøst ødelagt 7 mobiltelefoner på et år – teknik og mig bliver bare aldrig venner. Jeg er en kombination af uforsigtig og meget klodset. Det er resulterede selvfølgelig i, at jeg druknede min elskede iPod i sidste uge. Og jeg var rasende på mig selv. Den er nok 5 år gammel, og det er det eneste jeg ikke har ødelagt i de 5 år. 
En jeg kender, var dog så ualmindelig gavmild at han lod mig få hans gamle. En super flot og ny slags (selvom han siger den er oldgammel), jeg har aldrig haft noget så fint før, og føler at jeg er konstant i fare for at smadre den. 

Så nu lister jeg rundt i en nervøs lykkerus – håber virkelig den og jeg skal have et langt og lykkeligt liv sammen, for jeg elsker den allerede.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *