Anne,  fattigdom,  Nyt køb,  snaksnak,  snygge

Søndagshygge og kedsommelige voksenbeslutninger.

Idag har jeg søndagshygget til Chill i Parken, i Karolinelund. Der var lidt overskyet, men hyggeligt som altid – jeg drak fairtrade kaffe, beundrede graffiti, prøvede ikke at dø af skræk over skaternes tricks og nød DJ-musik på plænen. Skønt!

Nu er jeg hjemme, efter et lille (liiillelillebitte) køb i Salling, og nyder tøm-køleren-pizza ink. skodtv, som det hører sig til om søndagen. Har aftalt med mig selv at overstående køb er det absolut sidste selvforkælelse her i august. Der skal nemlig spares, skal der – for sommerferiehygge i ugevis er som bekendt ikke gratis. Plus at ferieplaner i efteråret, 2 x fødselsdage der skal afholdes, julegaveopsparing og huslejestigning lurer ude i horisonten, så nu er der lukket ved Kasse 1 for en stund – meeeen mon ikke det går? 
Ellers finder I mig nok på Nytorv, syngende med en hat foran mig sidst på måneden, sammen med de andre gøglere – så har I lidt at give af, må I gerne smide mig en 5’er, hvis I ser mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *