Anne,  dagens humør,  gaver,  knap så nice,  snaksnak

Postkasse-glæde.

Så er der kun en uge til studiestart, og jeg glæder mig ikke just. Dagene op til er proppede med nedpaknings-planer pga. den midlertidige genhusning, plus flytning til den midlertidige lejlighed, opsættelse af møbler og diverse, samt 2x arbejde og en enkelt tur i Zoo. Så jeg føler vitterligt, at skolestarten lurer lige om hjørnet. Men her den anden dag, lå der noget i min postkasse, der gjorde sådan, at det alligevel ikke var så slemt. For en studiekammerat havde sendt mig dette bedårende, retro Mickey Mouse kort, velvidne om jeg er stor Disney-fan. Hun er faldet over det på sin ferie i Disneyland, og synes det passede lige hjem i mit go-card-stativ. Er det ikke bare betænksomt og fint? Jeg glæder mig hvertfald til at se hende, og sige tak for den søde tanke, og høre om hendes ophold, blandt alle mine favorit-figure. Så noget er der da at se frem til, når uret ringer kl 06.50, her d. 26.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *