Anne,  Kit,  Nice vs Nedern,  snaksnak

Du må gerne ta’ det med et gran salt.

Nu da vi er to om, at have en blog, hænder det ofte, at vi bruger en masse tid på, at snakke om diverse blogs, indlæg, bloggerstile osv. Det er ret hyggeligt og vi kan nærmest ikke stoppe igen, når vi først kommer igang. 
Det er helt klar diskussionen om indlæg, som fylder mest i vores samtaler – hvilke var sjove eller hyggelige? Hvem har taget et sødt billede af deres unge? Hvorfor er der dog nogle, som blogger om neglelak?! “Læste du også den der restaurantanmeldelse? – Gid vi havde råd.” osv. 
Vi har nu valgt, at lave os en liste over hvad vi kan lide – og hvad vi synes er knap så nice. 
Vi elsker at læse om:

Mad
Det er simpelthen så hyggeligt – og for det meste inspirerende. Vi elsker, når der bliver lavet restaurantanmeldelser, hvis der bliver fortalt om lækre ingredienser, vist smukke billeder og bliver beskrevet konsistensen på den kage, som er bagt. 

Børn
Børn er søde, sjove og helt igennem fantastiske. Allesammen. Vi elsker at kigge på billeder af dem, høre om, at de har lært at gå og alt andet baby/børne-relateret. 

Humor
.. Altså indlæg skrevet med humor. Humor er vigtigt, og kan løfte et hvert indlæg. Det er altid dejligt, at mærke at det er en sjov og humoristisk person, som står bag indlægget. Selvironi er især et hit.

Personlighed
.. Igen, indlæg skrevet med personlighed. Det er en kæmpe fornøjelse, at læse om en blog, hvis personlighed skinner igennem. Det er ikke fordi, at personligheden behøver at falde 100% i vores smag, men det er på alle måder kedeligt, hvis man ikke kan mærke hvem der sidder bag skærmen. 

Dagligdagen
Hverdagsblogs er vores ultimative favorit – ikke noget tema, næh, hyggelig sniksnak, det kan vi relatere til. Det er dejligt, at læse om hvordan det gik på jobbet i dag, at der var tilbud på makrel i Fakta, og at du nu ligger brak på sofaen med en kæmpe kop kaffe, mens du læser tegneserier. 
Vi er knap så begejstrede for:

Kæledyr
Hvordan din “frække lille hamster Karsten, bare har mivet efter agurk i dag”, er egentlig ikke noget, der interessere os. Overhovedet. Og nej, det tilhørende billede, er helt sikkert hverken sødt eller sjovt. Hvis vi skal læse om/se på dyr, skal de være dem som bor udenfor eller i Zoologisk have. 

Neglelak
Det bliver bare et stort rugende nej herfra. Hvorfor folk kan skrive op og ned af stolper om det crap, er og bliver ubegribeligt. At folk vil læse om det, er bare endnu mere uforståeligt. Blogs, hvor hver tredje billede, er af forfatterens hånd, penslet med forskelligt glimmerdrys, er altså gudsjammerligt ligegyldigt.

Outfitblogs uden tekst
Zzzz… Undskyld? Nårh, ja. Det er jo seriøst lige før man falder i søvn, bare ved at læse om det. 

Undskyldnings-indlæg
Bloggere, der tror, at deres indlæg er rasende vigtige for deres faste læsere, og at de med garanti, må sidde klistret foran skærmen og vente med længsel, på forfatterens daglige visdomsord. 
“Undskyld, jeg ikke har skrevet i tre dage, har bare haft super-travlt”-blabla.. Slap af, moster – stoppede du med at blogge fra imorgen af, levede internet-verdenen videre uden dig, helt uden de store kvaler. Vær du blot ganske rolig for det.

17 Comments

 • Sabrina jensen

  Hahaha HØRT!!! Til næsten det hele, for mit vedkommende er det ihvertfald noget med alt med måde, en blog kun om neglelak/kæledyr/outfit posts/børn, ellers tak men jeg kan sagtens leve med at det er en del af pakken hvis det som i selv nævner bliver skrevet med personlighed og humor, det kan redde stort set alt…Selv virkelig uinteressante emner

 • Stine K.A.

  Ha ha, Amen! Specielt det med undskyldninger. Og smugkigsindlæg, det er seriøst også noget af det værste! Nej, jeg venter ikke i åndeløs spænding på at se dine nye sko eller outfit fra alle vinkler, så drop nu de der fyld-indlæg. Tak.

 • Rikke'M

  Outfitposts uden tekst! Åh ja. Hvad er pointen egentligt? Jeg kan slet ikke arbejde med manglen på tekst; for så blivet jeg i tvivl om, hvad det egentligt er, jeg skal reagere på.

 • Rikke'M

  Outfitposts uden tekst! Åh ja. Hvad er pointen egentligt? Jeg kan slet ikke arbejde med manglen på tekst; for så blivet jeg i tvivl om, hvad det egentligt er, jeg skal reagere på.

 • Rikke'M

  Outfitposts uden tekst! Åh ja. Hvad er pointen egentligt? Jeg kan slet ikke arbejde med manglen på tekst; for så blivet jeg i tvivl om, hvad det egentligt er, jeg skal reagere på.

 • Rikke'M

  Outfitposts uden tekst! Åh ja. Hvad er pointen egentligt? Jeg kan slet ikke arbejde med manglen på tekst; for så blivet jeg i tvivl om, hvad det egentligt er, jeg skal reagere på.

 • Miriam

  Der adskiller vi os godt nok fra hinanden! Frank og neglelak er kæmpehits på min blog – mine andre læsere synes heldigvis ikke, det er “ligegyldigt crap”. (Liiiidt uheldige formuleringer i dette indlæg, hvis I ikke var ude på at træde nogen over tæerne…)

  Børn siger mig imidlertid absolut intet. Der har jeg det nok, som I har det med kæledyr. 😉

 • A + K = ♥

  Helt enig – som en del af en ellers sjov og spændende blog, er det helt okay med disse emner – forventer ikke, at personen der skriver bloggen skal skrive om mine yndlings emner hver eneste gang (: Man kan jo heldigvis bare springe det uinteressante over.

  – Kit

 • A + K = ♥

  Det har du helt ret i – men det er jo heldigvis smag og behag. Det er da dejligt, at dem der finder neglelak interessant kan læse om det hos dig – det ændre dog ikke på, at vores interesse for det er lig nul. Men, da vi begge læser med hos dig, falder du nok også ind i et par af kategorierne i den øverste kolonne. Går heller ikke ud fra, at vi skriver om alle dine yndlings emner hver gang?
  Som der står i titlen – Du må gerne ta' det med et gran salt (;

  – Kit

 • A + K = ♥

  Tak, Tine (:
  Det er også det der er pointen – en sjov, personlig og velskrevet hverdagsblog er vores yndlings, det betyder dog ikke, at vi forventer at indehaveren skriver om vores yndlingsemner hver gang.

  – Kit

 • Linen

  På min liste er også blogindlæg som nærmest ikke gør andet end at linke til hinanden, som en del af en hemmelig cirkel… Selvom jeg selv gør det ret tit… men altså jeg gør det af begejstring, de andre gør det fordi de har aftalt det, er jeg sikker på 🙂 saltene må også godt tages med her. Fedt indlæg, og så kom jeg til at tænke hvad er det egentlig ved jeres blog der gør at jeg kommer igen og igen… Det er uden tvivl de tre nederste på den første liste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *