Kit,  snaksnak,  snygge

Jeg har det fint.


Det med at starte i skole, er ikke lige min kop te, men ellers er det meste okay. Lige nu glæder jeg mig bare til den 12., hvor turen går til Hamburg. Der sker ikke så meget for tiden. Hygger med kaffe, ture ved vandet, suppe, søvnmangel og en fejringsøl eller to. Det vildeste der er overgået mig er, at jeg næsten har klippet 20 centimeter af mit hår(!!), så nu er det kortere end det har været de sidste 4 år.. den slags kræver meget tilvænning, kan jeg lissom godt fornemme. Der udover fik jeg en lammer igår – det er sgu også noget, som jeg ikke har prøvet i flere år. Forfriskende, eller hvad nu man siger. 

Snart er det fredag og jeg kan næsten ikke vente. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *