Anne,  brok,  snaksnak,  snygge

Vi lister os afsted på tå.

Elsker at vi så småt går ind i sæsonen for lokalt rov i byens vejkanter og skovområder. Igår havde jeg lidt halvtravlt, så det blev ikke til det helt store – men alligevel fik jeg nappet mig en portion hyben, mirabeller og et par kviste bær. Glæder mig til at æblerne er modne, for så ved jeg at mig og Kit med sikkerhed, skal ud og pelse Det Bedste Æble-sted, på en skovsti, ude ved vores forældre.

Idag påbegyndes modulets projekt-arbejde, og jeg er ærlig talt tom for ideer. Min hjerne skal vist lige i gang igen, kan jeg godt se – de ergoterapeutiske tanker, er blevet stuvet væk i allerbagerste hjørne her i ferien, tror jeg. Gudskelov, får jeg besøg af mindstebarnet idag, så det har jeg at se frem til, mens jeg sidder her og forsøger at vride et eller andet brugbart frem fra gemmerne.

4 Comments

 • Tine

  Det er bare det bedste med “gratis” frugt og bær i skel og vejkanter. Jeg elsker også at gå rov og det er da en fin portion, du har fået samlet der 🙂

 • Nanna Andersen

  Jeg har også været på rov op til flere gange sidste uge. Kom hjem med 2 kg brombær, 2,5 kg blommer og et haaav af æbler! og hyben..
  Jeg har lavet frugtlæder af blommerne, det kan virkelig anbefales! Det er et kæmpe hit herhjemme. 🙂 -hvis altså du ikke lige ved hvad du skal bruge dem til.

  God weekend.

 • A + K = ♥

  Uh, det kunne være jeg skulle prøve, hvis jeg løber tør for ideer! Lyder også til du har haft heldet med dig, jeg ville elske at falde over 2 kg brombær 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *