Anne,  dagens humør,  Mad,  snaksnak

Weekend

Kyllingeburger med  ristet serrano, sprød salat, rå løg, garlic creamcheese og sprøde krydder-fritter. 

Hurra! Så er det fredag igen, og jeg overlevede første uge tilbage på studiet – ja, hvad man da ikke kan få lov til! Igår havde jeg som sagt inviteret mindstebarnet forbi. Det var rigtig hyggeligt; vi spiste kyllingeburgere og så Percy Jackson, så jeg er bare så klar, til at se 2’eren i biffen i næste uge.
Weekenden kommer også til at bestå af ene af hyggeligheder, da den søde Kit kommer forbi til aftensmad og evig hygge i dag, og lørdag skal jeg agere den hvide tornado, så lejligheden er klar og parat til at modtage vores 8 gæster søndag.
Mig og Kit er så heldige, at være født med fem dages mellemrum, så det er oplagt at fejre det sammen. Særligt fordi, vi jo tilmed bor en sølle kilometers penge fra hinanden – så vi plejer at tage frokost hos Kit, og eftermiddags kage/kaffe-bord hos mig. Dog har vi begge ikke oceaner af plads, så det er kun fruerne fra familien der er inviteret, hvilket plejer at være et hit. Jeg tror ærlig talt, at børn og særligt mændene, er godt tilfredse med, at være fritaget for litervis af tøsesnak, porcelænsbegejstring og jeg-arbejder-med-mennesker-fortællinger, et sted hvor de ikke bare kan råbe røv og tænde for fodbold.

God weekend til jer!

6 Comments

 • Anja (Zoomsnoren)

  Åh, I har altså sådan en hygsom blog! Jeg elsker at kigge herind og se, hvad I finder på!
  Der er altså noget over en mågestelstallerken – og oveni med en lækker burger!

  Rigtig god weekend til jer!

 • Mille

  Håber I får en skøn weekend begge to <3 - det kaffe slapperas på søndag lyder simpelthen for hyggeligt - man gider da heller ikke mænd og børn til et sådan et fint arrangement 😀 Go lørdag søde anne og jeg er tornado paralelt med dig i dag - vi må have noget lækkert musik i højtaleren og en go frokost som belønning 🙂 kh mille

 • A + K = ♥

  Tusind tak, det er vi vel nok glade for, at du synes :)!
  Og ja, både mågestellet og en god burger solidt placeret derpå, er også to af mine favorit ting!

  Også god weekend til dig.

  – Anne

 • A + K = ♥

  Tak i lige måde Mille, håber også din bliver god!
  Nemlig – så vi glæder os, til at alle de søde damer kigger forbi – det skal nok blive rigtig hyggeligt! Er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der skal igang med at svinge gulvskrubben idag – og god frokost lyder som en perfekt belønning, så min står vist på fiskefrikadeller 😀 God fornøjelse med rengøringen til dig.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *