Anne,  Mad,  snaksnak,  snygge

Lidt om sæsonvarer og ferieglæde.

Bagte rødbeder med sennepsdressing, toppet med blød brie, mandler og akaciehonning, dertil porre/chili-svin og blandet salat med ristede auberginer og mirabeller.

Overstående måltid var et jeg serverede i weekenden, som indeholdte en af mine favoritting, der endelig er i sæson igen, nemlig rodfrugter, som rødbede, pastinak og jordskokker. Både i supper, til helstegt kylling, eller her som “fritter”, er de bare så skønne. Og så til under en 5’er pr. halve kilo, i Rema’s bland selv, er det jo latterligt billigt.

Lige nu er himlen også rigtig efterårsgrå, men det slår ikke mit humør ud. Jeg er nemlig igang med at sortere vasketøj og pakke toiletsager, for nu er der for alvor ikke længe til vi skal til Hamburg. Faktisk sidder vi allerede på vej i bussen derned, ved denne tid imorgen. Årh, hvor jeg dog glæder mig helt sindssygt. 3 dages nonstop hygge, café-spisning, sightseeing og en tysk øl eller to – kan det blive bedre? Jeg glæder mig hvertfald til klokken slår 14 imorgen, og der er afgang fra Aalborg.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *