Anne,  fattigdom,  gid det var mig,  nørd,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Lotus-lækkerier.


Argh! Endnu et bidrag, til den evigt herskende stel-stress! Skál altså ikke samle på flere stel. Det har jeg jo aftalt med mig selv. Men ork, hvor er de dog fine, alle de nye Lotus-ting!
Synes I ikke?

Der er generelt så meget lækkert for tiden, jeg gerne vil have – både indretningsgøgl i blade, fine gamle sager på dba.dk, lækre stel og ikke mindst alt, hvad Salling’s Rivegilde bugner af.
Og samtidig burde jeg virkelig investere i de fornuftige ting, jeg i virkeligheden mangler. Som en ny cykelkurv, frem for den jeg har, med en gigantisk revne i. Eller en støvsuger, som ikke er tapet sammen ved slangen, og ustandseligt ryger af. Eller en regnjakke, der rent faktisk kan holde vand ude. Men det ved jeg jo godt, ikke kommer til at ske. Så hellere en ny, smuk måge-tallerken.

Hvis I skal have fingrene i noget af de overstående lækkerier, kan udvalget beundres her!

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *