Anne,  gaver,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  smukt

Begavet.


De smukkeste royale sager: Måge-kagefad og Isbjørnen Oswald.
Fantastiske film. 
Flere kongeligheder. 
Smukt, retro københavnerskab. 

Jeg blev som bekendt overordentligt overrasket og forkælet igår, og da det var tid til gaveoppakningen, blev jeg bestemt heller ikke snydt, på den konto. 
Det eneste, jeg vidste jeg fik, var københavnerskabet, da jeg faktisk selv fandt det på Den Blå Avis. Men da jeg ikke havde råd, foreslog de gamle, at jeg kunne få det for fødselsdagspenge.
Så nu da sådan et skab, jo ikke ligefrem er gratis, forventede jeg ikke flere gaver. Men tænk sig: Jeg fik både den fineste royale figur og en skål i Hvid Riflet af de gamle. (Bjørnen blev straks opkaldt efter Oswald-isen, og jeg havde helt svært ved, at lade den overnatte alene i stuen – den er jo kun en lille baby). Kit havde også været på antik-jagt, og var faldet over det smukkeste Måge-fad, og Mindstebarnet havde købt netop de film, min DVD-samling manglede allermest. Man går aldrig galt i byen med Disney og Eventyr-genren, hvis man spørger mig.
Skønt, skønt, skønt!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *