Anne,  gaver,  mere af det,  PURE NICENESS

Trøst på flaske, og god karma.

Som I faste læsere måske husker, klagede jeg i min nød for nylig, over en huslejestigning på mange, mange hundrede kroner lige her. Det er ikke særlig herligt med sådan en varsling. Særligt ikke når man hellere vil bruge sine sparsomme SU-kroner på hyggelige ufornuftigheder som cafébesøg, bøger, royalt porcelæn og fredags-vin. Og 1400 kroner er saftsusme mange penge, sådan at skulle undvære. 
Men intet er åbenbart så galt, at det ikke er godt for noget – for ved I hvad? Den søde blogger Sysleren, havde åbenbart siddet i samme situation, dengang hun læste – og hun havde ikke glemt hvor urart det var. Så hun tilbød, at sende en flaske trøstevin, som mig og Kit kunne dele (det er jo trods alt hende, der hovedsagligt må lægge øre til alt mit brok) 
Er det ikke bare det sødeste? 
Så jeg var nede og afhente den flotteste, lyserøde rosé igår, og kan næsten ikke få mig til at åbne den, så fin den er. Men glæder mig til at smage den, og ikke mindst skåle på god blog-karma – for det må det siges at være!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *