Anne,  nørd,  Nyt køb,  samlerpsykopat,  smukt,  Stelstress

Nye kæledyr – af den bedste slags.

Jeg elsker kongelige figurer. Synes de er så fine – især fordi, de kan både været smukke og elegante, men også rå og seje, alt efter hvad man kombinere dem med.

En af de serier, jeg er helt forelsket i er dyrekæreste-parrene. Jeg har længe sukket efter især sneugle-parret, som jeg synes er noget så bedårende. Jeg er bestemt ikke tilhænger af den der “ugler-er-moderne-og-skal-derfor-på-halskæder-puder-og-badeforhæng”-trend, tværtimod er det vist min indre Harry-Potternørd, der skinner igennem her.
Men da serien er udgået, er de ikke helt nemme at få fat i – men på dba.dk, kan man jo være heldig. Og det var jeg. Så med posten fløj der i sidste uge, det sødeste kærestepar ind og bosatte sig. 

Må jeg præsentere Hedvig og Herman:


10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *