gaver,  Kit,  Mad,  snaksnak,  snygge

We ♡ gaver!

Gave er noget af det bedste vi ved i vores familie. Der findes ikke noget nemmere end at finde en anledning for at give en. En værtindegave, et ‘påskeæg’, pakkekalender, ‘fordi-jeg-ikke-kunne-lade-være’-gave, fødselsdagsgave, ‘Du-har-overlevet-noget-kedeligt’-gave, ‘Det-var-på-tilbud’-gave, overraskelserne og alle de andre tusinde undskyldninger, som man kan hive op af hatten, så snart det bliver nødvendigt. 

Lange og jeg giver konstant hinanden små ting, bøger, kort, blomster, vin og andet hyggeligt. En af de ting vi ofte ender med at give er mad. Ikke fint, dyrt og særligt mad nødvendigvis. Ofte er det en pakke kød, små yoghurter til madpakken eller bolcher fra Aldi. Vi elsker at købe mad, som at der er ved at gå på datoen, og tropper derfor gerne op med favnen fuld af frostvare og siger “Det her bliver for gammelt om lidt, så købte også lidt til dig!”. Det vækker altid begejstring at modtage gratis mad. Og hvis vi rigtig skal flotte os, sylter vi til hinanden eller laver chutney eller noget helt tredje. Men det er kun et par gange om året det sker. 
Igår havde jeg hjemmesyltet noget til Langesen. 800 gram rå-syltede øko-gulerødder med masser af chili, mexismag og lidt løg. Så har hun lidt til vinteren. 
De blev heldigvis velmodtaget, prøvesmagt og godkendt. 

2 Comments

 • Mille

  Sikke et dejligt indlæg – jeg har aldrig smagt syltede gulerødder, men forestiller mig de er sure, søde og stærke på en og samme gang og mine tænder løber helt i vand for at “naps” en fra glasset. En meget sød gave! – Forleden kom min veninde også med en barefordi-efterårsgave til mig – en jakke hun havde fundet i en genbrugsbutik – og blomsterløg til haven og det sødeste kort -f*ndme, jeg var rørt til tårer – de små ting i hverdagen er bare så hyggelige. Tanker til jer to søde!

 • A + K = ♥

  Tak, søde Mille!
  Du har helt ret – det er lige sådan de smager og så er de helt sprøde (:
  Sikke en sød veninde du har – kan godt forstå at du blev rigtig glad. Overraskelser er bare dejlige <3

  – Kit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *