Anne,  antivoksen,  PURE NICENESS,  snaksnak

Idag…

… er det præcis een måned til første december!

Hu-fucking’-rra! Jeg glæder mig helt sindssygt, akkurat som jeg gør hvert eneste år. Vi tyvstarter som bekendt i morgen, med præ-julehygge hos De Gamle, med glögg, julemusik og højtidens lækkerier. Det er en evig succes, at dele sin forventningsglæde. 

Spurgte man mig som barn, var af de hyggeligste decemberaktiviteter, at glæde sig til aftenens julekalender-afsnit. Hvad skulle der nu ske? Fik skurkene overtaget? Eller når julen at blive reddet, så vi også fik gaver i år?  
Og jeg er stadig fan. Stod det til mig, skulle der ikke sendes andet end den ene serie efter den anden, hele december (okay, måske med undtagelse af “A Christmas Carol”, “Alene Hjemme” og “En julegæst”.. men ellers!).

Da jeg barn, var Pyrus min store favorit, men da den har været genudsendt et hav af gange, ville jeg ønske at disse kørte på skærmen i år:
.. Og Brd. Mortensen’s Jul.. Og Jul på Kronborg, og og og…
Har du en julekalender favorit?

6 Comments

 • Camilla

  Åh, Nissebanden! Det er altså min all-time favorit! Men Andersens Julehemmelighed og The Julekalender er nu også godt med 🙂
  Efter den første Nissebanden i 82-83 (?), hvor jeg var en meget lille prut, besluttede min onkel af stadigt uvisse årsager sig til, at jeg var fuldstændig som Hr. Mortensen, og har siden (det vil sige de sidste 30 år!) ikke heddet andet end Camilla Mortensen eller bare “Mortensen” 😀
  Jeg har lovet mig selv at se afsnit på dvd hver dag når vi kommer til december i år, for jeg savner det også 🙂

 • A + K = ♥

  Haha, skægt – vi har tilgengæld en far, vi ind i mellem kalder Hr. Mortensen 😀 Når vi skulle lege julekalender med ham, ville han nemlig altid spille den gamle Hr. Mortensen, som skulle vartes op af Gemyse (Kit), mens Puk (jeg selv) styrede hundene forinden af kanen (;
  God idé med DVD'en, Nissebanden er bare godt 😀

  – Anne

 • Stine K.A.

  I år skal være året, hvor jeg endelig får set Nissebanden igen. Basta! Familien Andersens Julehemmelighed vil jeg også gerne gense, den har jeg endda på VHS 😉 Mine forældre måtte ringe ind til produktionsselskabet for at kunne købe den dangang, det må efterhånden være for omkring 10 år siden, ha.
  'Hallo, det er jul' kan jeg slet ikke huske, men jeg har hørt mange af sangene, så den skal jeg altså næsten også have set (igen). Jeg får en travl december 😉

 • A + K = ♥

  Jeg synes det lyder som en god december-plan, så må du luske genbrug igennem efter en VHS-afspiller, der virker (:
  “Hallo det er Jul” er en af dem, vi havde optaget på videobånd i de glade 90'ere, så jeg husker både afsnittene og sangene – den er så sød. Det samme gælder for Nissebanden 😀 Meeeen derfor gad jeg nu gerne gense dem i år 😀 Julekalender går aldrig af mode.

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *