gid det var mig,  Kit,  Made by Mor,  smukt,  snaksnak

Made by Mor #1

Er du i besidelse af et par gamle blade, saks, lim, noget pap, en hulmaskine og en smule fingersnilde?
Så kan du nemt lave dine egne julekort. 
Big suprice – I know. 
Men prøver lige at se hvor fine de er? 

Det selvfølgelig vores talentfulde mor, som står bag. Hendes er altid så fine og endda også genbrugsvenlige. Hun gemmer sine gamle boligblade og ‘indmaden’ fra brugte ruller af gavepapir. Pappet fra rullerne bliver klippet ud efter en skabelon, og så udvælger hun de fineste motiver fra bladene, som hun så klistre oven på. Derefter ligges de i pres i noget tid og så er der julekort. 

Jeg synes at det er ret fedt med personlige kort – at modtage en pakke med et kort håndlavet specifikt til modtageren, er altså bare sødt og hyggeligt. 
Vi har (uden held) forsøgt, at lokke nogle fra hende, men hun mener at man selv skal lave sine kort. Jeg mener ikke, at jeg kan klippe så lige. Men hvis jeg kunne, og havde tålmodighed til det, var jeg måske også gået i krig med projektet. 
På den anden side, er der lang tid til jule endnu, så man skal vel aldrig sige aldrig. 

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *