Anne,  Bolig,  inspiration,  PURE NICENESS,  smukt

Endelig!

Endelig kom mit københavnerskab oppe og hænge! 

Efter først at have været gemt, til det var min fødselsdag, og dernæst forvist til ekstra-værelset, til renoveringen af min rigtige lejlighed var ovre. Og efter det, skulle det forbi en møbelsnedker, for at få kreeret en ophængningsskinne – skønt, at vi har dygtig en af slagsen i familien. (Altså, tænk jer et ramaskrig, der ville lyde, hvis skabet efter syv minutter på væggen, skulle ryge på gulvet med et rabalder… inklusiv kongeligt porcelæn og hele svineriet. Ville sgu få en depression, jeg ikke kunne styre.)

Så nu hænger det her – på den fine skinne og det hele – solidt og sikkert, og pryder min stue. Jeg må siges at være svært begejstret. Jeg elsker-elsker-elsker det skab!

31 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *