Anne,  dagens humør,  snaksnak

Præ-jul fraklip, mens vi venter..


På det sidste har jeg: 


Hygget med damemagasiner – fyldt med dejlige julerier! 
Købt kalenderpakker.. 
Og pakket dem ind! 
.. Nydt at gense Skibet i Skilteskoven efter mangemange år. 
.. Begået det bedste “her-er-en-julegave-til-dig-selv”-kup i Fakta. 

Så er dagen endelig kommet, hvor der igen-igen-igen skal hygges til den årlige Juledag, med Kit, Mor og Mindstebarnet. Glæder mig til at beundre juledekorationerne rundt i byen, kigge på glaskugler, få det sædvanlige chokolade/frugtspyd fra Sallingboden, og evt. se efter en julegave eller to.
Men hyggerierne stopper ikke her. I aften står den på 2×30 års fødselsdag hos et par studieveninder, så det skal nok blive festligt. Resten af weekenden skal bruges på advents-flæskestegs-hygge hos de gamle, og evt. en søndagsvagt. 

God fredag til jer!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *