Anne,  dagens humør,  Kit,  snygge

1. Decemberhygge på forskud.


Efter som at 1. december er en søndag i år, valgte vi at tage lidt forskud på glæderne. 
Vi mødtes til middagstid, for at starte årets december-tur ud med en lækker frokost på Den Grønne Café i Nordkraft. Vi fik de lækreste sandwiches med røget dyrekølle, peberrodscreme & syltede løg. Det var bare så godt. Cafébesøget blev afsluttet med en hjemmelavet myslibar og lækker kaffe, før turen gik ned i underetagen, hvor de var ved at stille et fint og hyggeligt julemarked op. Derefter var det ud i regnen, og ind mod gågaden. Resten af eftermiddagen blev brugt på at trave gaderne tynde, mens vi kiggede på julepynt, julegaver og andre hyggeligheder. 
Vanen tro afsluttede vi dagen med et lækkert frugtspyd fra boden ved Salling. 
Alt i alt en skønt og hyggelig eftermiddag, som bidragede til den allerede spirende julestemning. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *