Anne,  gid det var mig,  Kit,  Made by Mor,  smukt

Made by Mor #4


Denne gang er det endnu en gemmer fra hatten, som vi hiver op.
Den fantastiske stofguirlande lavede den dygtige mor sidste år. Guirlanden er utrolig dekorativ og har et lidt gammeldagstouch, som altid er hyggeligt op mod jul. Den består af forskellige hæklede armbånd, som er sat sammen med stykker af bånd, som er syet til cirkler. 

Du skal bruge
Forskellige bånd af stof – jo flere jo bedre.
Hæklede armbånd i forskellige farver. 
Evnen til at sy

Så er det bare med, at sammensætte farver og mønstre, som du selv bedst kan lide det. Har du ingen hæklede armbånd, kan du også sagtens bare lave en guirlande af stof-bånd. Hvis du ligger inde med strimler af foreksempel læder eller ruskind, kan det også bruges.
Det er endnu et godt bud på, hvordan man får ryddet ud i sine rester, uden at skulle smide for meget ud. 

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *