Anne,  brok,  dagens humør,  snygge

Stilhed før storm.

Nå, der røg torsdagsplanerne ud med skraldet. Eller.. med vinden. Aalborg Teater aflyste alle forestillinger igår pga. af vejret, så jeg kom ikke ind at se Snedronningen som planlagt. Men heldigvis kan biletterne refunderes, så jeg glæder mig bare til at skulle afsted, i næste uge. Og helt ærligt gjorde det ikke så meget, at det blev aflyst. For havde planlagt lækker regnvejrs-suppe og Disney-marathon inden afgang, og den slags kan jo heldigvis fortsættes uden problemer. 

Håber I også havde en hyggelig og nogenlunde udramatisk stormvejrsaften – udenfor mit vindue var der frygtløse cykelister, biler og folk hele aften. Håber sgu de klarede den.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *