Kit,  Made by Mor,  smukt,  snygge

Made By Mor #5


Denne gang viser vi mors bud på årets juledekorationer. 
Hun har praktiseret dette i årevis, men har ikke været i sand til at videregive evnen til sine luddovne døtre. Hvert eneste år, har hun hjembragt den ene fine kreation efter den anden, når familien har budt til juledekorations-dag. Hun er holder det altid i en naturlig og eventyragtig stil, som tilpasses i farverne efter hvilket farvetema hun har valgt for det år. 
I år har hun valgt at indkoproere Kubus-stagen. Den er rigtig smart, som adventskrans, da lysene kan skiftets løbende. Så er der større mulighed for at tænde op i den, og glædes ved den oftere end ellers. 
Farven er holdt i den blide og feminine afdeling, hvilket står godt til de mørkgrønne farver.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *