Anne,  antivoksen,  brok,  dagens humør,  Hilsen Suresen,  knap så nice

Antivoksen Disneyglæde og et truende voksenglimt.

Jeg var jo så heldig, at få foræret en billet “Den Lille Havfrue”-musicalen i julegave, og har praktisk taget haft “Havet er skønt” lige siden. Igår blev der så bestilt biletter til premieredatoen i Operaen, og planen er, at tage en lille miniferie i KBH, når tiden er. Kæft, jeg glæder mig!

Jeg døde dog næsten af skræk, da jeg hørte mig selv sige: “Det passer sgu også fint med d. 17 juli. Så er det lige et par uger siden, at bacheloren er ude af verden og man er rigtig ferie-klar”.
For føj, hvor var der så pludselig altalt for kort tid til, at jeg er færdiguddannet. Brrh. Livet som slacker studerende, skal altså ikke allerede slutte nu, synes jeg; det der “fornuftig-23-årig-voksen-med-en-37-timers-stilling” er jeg ikke lige klar til. Som i overhovedet ikke. (Eller rettere A-kasse-og-aktiverings-livet, som det nok først og fremmest bliver.)
Næh, så da virkelig ellers tak.

Godt, man kan se frem til, en meget anti-voksen og skøn tur i Operaen også! 

13 Comments

 • A + K = ♥

  Jeg har mulighed for at læse en kandidatoverbygning, er dog helt færdig som ergoterapeut til sommer via professionsbacheloren – og tror kandidaten ville kræve en del selvdiciplin, som jeg ikke lige ved, hvor vidt jeg kan grave frem B-) Men der flere spændende overbygninger, så helt utænkeligt er det ikke.

  Og ja, superlækker gave 😀 Glæder mig også godt nok!

  – Anne

 • Mathilde

  Ih, hvor er vi heldige med vores musicalbilletter! Jeg kan se, at du skal se den en uge før mig… Glæder mig til at høre hvad du synes, så jeg forhåbentlig kan glæde mig endnu mere! 🙂

  Jeg kan også mere end relatere til din færdiguddannelses-“skræk” – jeg har pludselig kun en måned(?!?!?!) tilbage af mit studie! Jeg har heldigvis været heldig at få arbejde, så A-kasse-bekymringen er indtil videre ude af verden, men det er også rigeligt stressende pludselig at skulle forholde sig til at skulle ud og være voksen og ansvarlig… Dog har jeg det fantastisk med ikke længere at skulle være studerende, for jeg er blevet ekstremt skoletræt og glæder mig til at komme ud og mærke, at det har været studietiden værd. Men det er også bare så bindende på en eller anden måde sådan at færdiggøre skolen… 😛

 • Rikke'M

  Fantastisk med musical-biletter og disneyglæde. Man bliver aldrig nogensinde for gammel til Disney, og slet ikke den lille havfrue. <3

  Og jeg kender godt den snigende færdigheds-frygt (er det et ord?). Jeg får helt myrekryb ved tanken om, jeg er færdig med min kandidat i sommeren 2015. Hvad i alverden skal jeg så gøre af mig selv uden en skemalagt skolehverdag? Phew.

 • Rikke&apos;M

  Fantastisk med musical-biletter og disneyglæde. Man bliver aldrig nogensinde for gammel til Disney, og slet ikke den lille havfrue. <3

  Og jeg kender godt den snigende færdigheds-frygt (er det et ord?). Jeg får helt myrekryb ved tanken om, jeg er færdig med min kandidat i sommeren 2015. Hvad i alverden skal jeg så gøre af mig selv uden en skemalagt skolehverdag? Phew.

 • Rikke&apos;M

  Fantastisk med musical-biletter og disneyglæde. Man bliver aldrig nogensinde for gammel til Disney, og slet ikke den lille havfrue. <3

  Og jeg kender godt den snigende færdigheds-frygt (er det et ord?). Jeg får helt myrekryb ved tanken om, jeg er færdig med min kandidat i sommeren 2015. Hvad i alverden skal jeg så gøre af mig selv uden en skemalagt skolehverdag? Phew.

 • Rikke&apos;M

  Fantastisk med musical-biletter og disneyglæde. Man bliver aldrig nogensinde for gammel til Disney, og slet ikke den lille havfrue. <3

  Og jeg kender godt den snigende færdigheds-frygt (er det et ord?). Jeg får helt myrekryb ved tanken om, jeg er færdig med min kandidat i sommeren 2015. Hvad i alverden skal jeg så gøre af mig selv uden en skemalagt skolehverdag? Phew.

 • A + K = ♥

  Tillykke med jobbet – det må godt nok være dejligt, at være sikret en indkomst, når det hele er ovre 😀 Og ja, det er enormt voksent og bindende, så selvom jeg heller ikke ligefrem er hooked på skole/lektier/gruppearbejde, så er det alligevel ikke ligeså afskrækkende, som tanken om et ægte job :p

  Og ja, vi er vældig heldige 😀 Håber du får en god tur i Operaen – det kan kun blive godt!

  – Anne

 • A + K = ♥

  Nej, det bliver man aldrig for gammel til – jeg glæder mig hvertfald ustyrligt 😀

  Og ja, brrh, det er jeg godt nok heller ikke lige klar til. Må hoppe på en kandidatoverbygning, hvis det går helt galt, så har jeg også et par år at løbe på :p

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *