Kit,  Mad,  snygge

Ud i det grå..

En meget optimistisk beskrivelse af byen.

Mad

Sightseeing i Løgstør

Hmm.. 

Disney-fest

Min veninde og jeg har til tider brug for en tur væk fra virkeligheden. Dog har ingen af tålmodighed eller evnen til at spare ordentligt op, så det bliver istedet altid til en lille tur ud i det blå. Denne gang tænkte vi på, at besøge Hjørring, for vi trængte til en togtur. Vi kom desværre begge for sent til toget, så vi måtte finde en anden løsning. Den første bus, der forlod byen, kørte mod Løgstør. Den var bedre end ingenting, så vi hoppede ombord på bussen. Ingen af os havde besøgt byen før – men tænkte, at det nok skulle blive en succes. Undervejes blev vejret mere og mere gråt, men man kunne kigge på vand under noget af turen – det kunne vi godt lide. 
Da bussen stoppede i Løgstør, stod regnen ned i stænger, men ved hjælp af gps og optimisme fandt vi frem til et sted, som solgte burgere. Det var ikke så tosset. Vi spiste og snakkede, mens vi ventede på, at overtøjet blev tørt. Efterfølgende var det tid til lidt sightseeing i den mørke tomme by, før turen endnu engang gik til Aalborg. 
Vi tog hjem i min lune bolig, og holdt Disney-Prinsesse-Marathon med kaffe, popkorn og flødeboller. 
Det var så hyggeligt.

One Comment

 • Anonym

  Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came
  to give it a look. I'm definitely enjoying the information.
  I'm bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Fantastic blog and terrific design and style.

  Here is my web-site Oxford signs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *