Anne,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak,  snygge

En tur ud i det blå. Eller. Ud på motorvejen i hvertfald.

Jeg elsker altså at være på roadtrip. Jeg er ligeglad, hvor man skal hen, hvad der skal ske, og om det er med bil, bus eller tog. Jeg synes bare, det er så hyggeligt at lave en playliste, smøre en lækker madpakke og købe lidt guf, og bare vide, at man i timevis skal hyggesnakke, synge højt og nyde at verden glider forbi, som ganske gratis underholdning, ude i rabatten.
Igår gik turen til Tyskland. Jeg skulle egentlig ikke selv have noget; var bare med på fødselsdags-grænsehandel-shopping, meeen en gang Vestfyen, skulle der da med hjem. Det var en skøn tur, og et dejligt afbræk, inden fornuften banker på igen. 
Idag står den nemlig på tøjvask og en søndagsvagt, inden der imorgen er mandag, emneseminar og gruppearbejde.

Håber også I nyder weekenden, mens den stadig er.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *