Anne,  fattigdom,  nørd,  Nyt køb,  smukt

Familieforøgelse.
Ja, Oswald skulle vise sig, ikke at forblive enebarn. I husker måske, jeg fik ham her i efteråret, og han har været et kært eje lige siden.
Men efter en tur i Kinnerup Antik igår, kriblede det alt alt for meget i fingrene, at hente en søskende hjem til ham. Efter at have spottet en perfekt lille isbjørnepige, i sit glasbur, har jeg ikke kunne tænke på andet. Sød, og småklodset, sad Iselin og vinkede til mig, og så var der ikke så langt fra tanke til handling. Butikken har nemlig kun weekendåbent (bortset fra onsdag), så man kan ikke gå at være vegelsindet i dagevis. Så med fra børnehjemmet, kom hun. Hende og storebror er allerede fine venner, og hun er synes at være, rigtig glad for sit nye værelse i københavnerskabet. 
Søskende er jo som bekendt noget af det bedste, jeg ved, så jeg er meget tilfreds med familieforøgelsen.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *