Anne,  Bolig,  bøger,  inspiration,  nørd,  smukt

Boligglimt, soveværelse edition.Jeg synes selv, det er så hyggeligt, når bloggere laver bolig-glimt indlæg – så tænkte, jeg måske også selv skulle tage at vise lidt frem. (..okay, faktisk er det ikke kun i blogland, jeg elsker det. Kan jeg ikke tage til en fest et nyt sted, uden at liste rundt og åbne de resterende rum i lejligheden, under påskud af, at “jeg skal på toilettet” – er afsinddigt nysgerrig på folks hjem.)

Idag har jeg valgt, at tage lidt snapshots af mit soveværelse. Synes ofte folk siger, at det er det rum, de gør mindst ud af (“den er så grim, så vi har sgu bare stillet den herind i soveværelset”). Men for mig, gemmer det rum på nogle af de ting, jeg skatter aller højest: Mit halv groteske monster-sminkespejl, et udsnit af min bogsamling og min gamle kommode, med den fine Lisa Grue platte over.

Hvordan har i det med jeres soveværelse – er det nedprioriteret i hht. indretning, eller er det også fyldt med nøje udvalgte elementer?

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *