Anne,  gaver,  Nyt køb,  smukt,  tøserier

Ruskindsskønhed.Som jeg skrev igår, blev jeg (som så ofte før) forkælet af mor. 

Egentlig skulle ingen af os købe noget, men kun kigge, men sådan går det jo ikke altid. Så da vi liiiige faldt over en masse lækre sko på udsalg, måtte vi jo lige prøve et par eller 5. Der var mange pæne, og særligt et par, var jeg ekstra vild med, hvilket jeg vist fik sagt en 117 gange.
 Og da mor så beslutter sig for, at hun ikke kan undvære et par Diesel gummisko, listede hun åbenbart disse lækre Vagabond støvler med op til kassen, mens jeg besvarede SMS’er. Og kom tilbage med to poser, fremfor en. Er hun ikke bare sød? 
Jeg synes hvertfald skoene er helt fantastiske, enkle, rå og tøsede – lige som jeg  kan lide.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *