Anne,  Bolig,  fattigdom,  gaver,  Mad,  nørd,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat,  snygge,  yum

Familiær ferie-hygge-dag.Min mor siger tit, at hun har fået tre meget forskellige børn, hvilket hun er glad for, for så kan man nyde at lave forskellige ting med dem. 
Og en af de aktiviteter, mig og mor altid har værdsat at udfører sammen, er vores hygge/shoppe-ture inde i byen. I timevis traver vi Aalborgs gader tynde sammen, bevæbnet med nysgerrige blikke for bolig-nyheder, smukt stel, uundværligt tøj, lækre sko og alverdens småting, mens vi dagdrømme-snakker om hvor og hvordan alle tingene skulle bruges/matches, hvis de skulle med os hjem. 

Netop sådan en aftale, havde vi idag – og hold op, hvor var bare det SÅ hyggeligt. Dagen startede ud med et par timers opvarmning i bibliotekets boligmagasin-afdeling, og fortsatte dernæst med 6 timers intens hygge-kiggeri i byens butikker. Og selvom vi den sidste uge har haft regn og blæst, overholdt Peter Tanev sin aftale om skyfri himmel og sol idag. 

Midtvejs holdte vi et pitstop på en af byens hyggeligste cafeer, nemlig Penny Lane. Delikatesse-afdelingen bugner af lækre sager og værtindegaver, al’ brød og kager er hjemmebagte og stemningen, indretningen og betjeningen er altid i top. Menukortet er også fyldt med fristelser – jeg sværger til deres varmrøgede peberlaks (som mor valgte idag), hvor jeg var modig og valgte en nyhed på kortet aka. rejer i romesco. Det bliver så absolut ikke sidste gang, kan jeg så sige – det var virkelig lækkert! 
Vores nabobord, var også et mor-datter-par, blot 30 år ældre end vi selv – og vi blev enige om, at vi absolut måtte fortsætte shoppe/hygge-traditionen, ligeså længe som dem.
Udover cafébesøget, blev jeg yderligere forkælet med en “lille” ting – men den får I at se imorgen. Nu vil jeg smække benene op med en kop kaffe, helt og aldeles glad i kroppen, ovenpå en rigtig dejlig dag.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *