gid det var mig,  Kit,  nørd,  samlerpsykopat,  snaksnak,  Stelstress

Feriedage

Jeg tilbringer et par mine feriedage hos vores forældre. Dagene bliver brugt at dovne, læse blade, lave lækker suppe, lytte til musik og beundre mors fantastiske stelsamling. 
Vores ualmindelig hittepåsomme tingfinder af en far, forærede hende en ret usædvanlig gave, på deres ‘kærestedag’ nr. 36. 
To ældgamle brædder. Det var selvfølgelig ikke bare nogle tilfældige brædder – det var selvfølgelig nogle, som har været brugt på Den Kongelige Porcelænsfabrik i gamle dage. RC-brædder, hvem havde vidst at det var en mulighed?
Jeg havde glædet mig til, at se hvad mor havde fundet på med sin fine gave. Eftersom de havde været brugt til at bære kongeligt porcelæn på, igennem deres karriere  skulle de selvfølgelig også det nu. Så de fik plads i hendes gigantiske hvide vitrineskab. 
Kæft, hvor er det fint! Elsker måden hvor de fremhæver det fine hvide stel, og tilføjer et strejf af noget råt. 
Jeg vil også have et vitrineskab.. fyldt med RC og gamle brædder.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *