Anne,  gaver,  snaksnak,  snygge,  yum

Lørdag.


Ah, weekend er nu skønt. Idag har vi hygget med vores søde familie, og en håndfuld andre damer til vores kusines 25 års fødselsdag. Der var som altid lækkert hjemmebag, masser af snak og ikke mindst litervis af kaffe på programmet – ved ikke hvor mange kander der røg, men hvis hendes vandregning er forhøjet denne måned, ville det ikke undre mig. 

Gaven bestod af noget så uinspirerende som penge, idet fødselaren ønskede at spare op til en større ting. Men fordi, at vi synes, at en hvid kuvert er temmelig ufestlig at overrække, tegnede Kit et fint billede til hende vi gav sammen med, hvilket også faldt i rigtig god jord. 
Andre gange, har jeg givet pengegaver, med en lille buket blomster, eller en eller anden sød mad-ting, netop fordi en hvid kuvert er topmålet af kedeligt i min bog. Er vi de eneste, der synes det? Og isåfald, har I så andre gode idéer, til hvordan man kan gøre en pengegave lidt mere festlig?

Håber også, I har jer en dejlig lørdag!

6 Comments

 • A + K = ♥

  God idé, så er vi ikke de eneste, der synes den traditionelle vej er lidt kedelig – det er altså lidt sjovere at få sådan en, frem for en stak hvide konvolutter med navn på (;

  – Anne

 • Debbie

  Oij, hvor er der misundelsesværdigt meget Mumi porcelæn på det bord! :O

  Og jeg er helt enig i at hvid kuvert simpelthen er for kedeligt. Jeg fik selv penge klistret på en pose klejner til jul. Meget sjovt idé! Selv har jeg kreeret sjovt ting i Photoshop og klistret pengene på – lidt ligesom I har gjort med tegningen. Der skal ikke så meget til at få det til at se ud af lidt mere. 🙂

 • A + K = ♥

  Ja, hun har rigtig meget – det er også så fint, men jeg er selv igang med at sælge ud af mit – jeg er bare mest til R.C (:
  Og ja, det er altså hyggeligt med en madting og billeder i selskab med pengegaverne, så ser det ud af lidt 😀

  – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *